VÀlbesökt teatertÀlt under festivalen

Under den gĂ„ngna helgen var Östgötateatern pĂ„ besök med sin teaterfestival i Kinda. Under festivalens gĂ„ng befann de sig i ett teatertĂ€lt som pĂ„ fredagen stod i Kisa och pĂ„ lördagen utanför ICA Supermarket i Rimforsa. HĂ€r kunde allmĂ€nheten avnjuta olika musikprogram, pröva olika hattar och fĂ„ en ansiktsmĂ„lning, vilket lockade mĂ„nga personer till tĂ€ltet i Rimforsa.

Kinda2013-04-22 06:42

I Östgötateaterns teatertĂ€lt var det full rulle nĂ€r vĂ„r tidning var pĂ„ besök under lördagsmorgonen. SkĂ„despelarna Liselott Lindeborg och Krister Kern stod för underhĂ„llningen tillsammans med pianisten Fredrik LingĂ„. De spelade komiska lĂ„tar som lockade fram mĂ„nga skratt hos besökarna.
- Det Àr kul att se att sÄ mÄnga Rimforsabor har hittat hit pÄ bara en timme, sÀger Tobias Almborg som Àr producent för festivalen.

Östgötarnas teater
Anledningen till att Östgötateaterna slagit upp ett tĂ€lt Ă€r för att lĂ€ttare nĂ„ ut till alla Kindabor. De vill göra sig synliga och informerar mĂ€nniskor, som sĂ€llan gĂ„r pĂ„ teater, om vad de hĂ„ller pĂ„ med.
- I och med att vi Àr östgötarnas teater vill vi ge dem vad de betalat för. Vi vill nÄ ut till sÄ mÄnga som möjligt och öka intresset kring teatern, sÀger Tobias Almborg.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om