Var är luciakandidaterna?

Ta nu chansen att vara med i det 70 luciatåget. Fler tjejer saknas till årets luciatåg, annars riskeras det att bli inställt.

Fler luciakandidater sökes för att inte årets luciatåg ska bli inställt. Fotot är på 2016 års lucia, Seema Qwarfordt. Foto: Morgan Karlsson

Fler luciakandidater sökes för att inte årets luciatåg ska bli inställt. Fotot är på 2016 års lucia, Seema Qwarfordt. Foto: Morgan Karlsson

Foto:

Kinda2017-10-14 08:30

Kinda-postens redaktion har fått in några få kandidater till årets luciatåg, fast det krävs betydligt fler för att fylla det fina luciatåget som får vara med om en fantastisk upplevelse.

Fantastisk upplevelse

Under några veckor har Kindaborna fått lämna in förslag på luciakandidater, dock verkar intresset svalnat de senaste åren då det enbart inkommit några få ansökningar än så länge.

Kandidaterna ska ha fyllt 15 år, och i anmälan skall den sökandes namn, telefonnummer vara angivet, och kandidaterna ska ha blivit informerade om detta i förväg.

Luciahögtiden äger rum i Horns kyrka söndag den 10 december klockan 16:00.

Senast den 23 oktober klockan 16:00 måste inlämningarna för luciatåget vara Kinda-posten till handa. Kinda-Posten, Torggatan 1, 590 37 Kisa. Går även bra att skicka ett mail med uppgifterna och ett foto till: marita.olofsson@kindaposten.se

Det var en fantastisk upplevelse som jag absolut inte vill ha ogjort. Jag är glad över att jag fick chansen att vara med under denna högtid i fjol, berättar Jennifer Johansson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om