Vill visa en annan bild av andlighet

Både Cecilia Vestgöte och Louise Köhl har utbildat sig till medium. Nu vill de ge en annan bild av andlighet - än den som visas upp i tv.

Cecilia Vestgöte och Louise Köhl håller i en gemensam seans.

Cecilia Vestgöte och Louise Köhl håller i en gemensam seans.

Foto:

Kinda2012-09-14 06:52


- I tv målas andlighet upp som något skrämmande. Men så är det inte. Därför har vi en seans i Kreativitetshuset Lyan på tisdag.
Hur går seansen till?
- Louise kommer att ta emot budskap från anhöriga som är avlidna och förmedla budskapen till dem som har kommit till Lyan. Cecilia kanaliserar främst med änglar som ger kärleksfulla budskap som kan hjälpa människor vid exempelvis vägval i livet.

"Verklig ängel..."
Cecilia Vestgöte från Österbymo har alltid varit intresserad av religion och livsskådningar. Till vardags arbetar hon som gymnasielärare i religion och svenska.
- Det var nyfikenheten som lockade mig att hoppa på en mediumutbildning hos Maria Rosenlind i Vadstena. Kursen handlade främst om änglar och att man faktiskt kan lära sig att kommunicera med dem, säger hon.
- I samband med att jag bestämde mig för att gå kursen såg jag en verklig ängel. Inte som man får dem beskrivna i böcker eller som de ser ut i bokmärkesform. Mer som ett sjok av energi; en stor änglalik fjäril.
Just den upplevelsen betydde mycket, berättar Cecilia Vestgöte.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om