(Se fler bilder genom att trycka på pilarna i bilden ovanför.)

- Tanken var att familjedagen skulle funka som en sorts förfest till cirkusen och det föll verkligen väl ut. Det var riktig festivalstämning med ansiktsmålning av tjejer från Stall Råshult och cirkuspyssel i bibliotekets sagotält, DJ och dans som –Kvar i Ydre stod för, ponnyridning, räddningsfordon, infotält, grill, broschtillverkning och skönt mingel, säger biblioteks-och kulturchefen 

–Christine Åström. 
När det var dags för Östgötateaterns cirkus på torget hade cirka 200 personer samlats och stämningen var på topp, föreställningen bjöd på akrobatik, livemusik, humor och mycket publikkontakt. 
- Jag pratade med artisterna efteråt och de var verkligen jättenöjda med hela arrangemanget, publiken och gensvaret. Det var precis en sådan här blandad och engagerad publik som de ville ha, säger Christine och fortsätter.  Hjhjhhhhjhj
– Detta var en av deras sista föreställningar för säsongen och de var så glada att vädret höll i sig och solen tittade fram så att de kunde genomföra alla nummer så som det var tänkt.
Familjedagen arrangerades av Hyresgästföreningen, Ydrebostäder och ABF i samarbete med kommunen, biblioteket och lokala föreningar. 

Artikelbild

| Bengt Rääf

Hkhgjvgghjhhh

– vjggh