Kisa BK satsar på både stort och smått

Thomas Blixt och Morgan Wass försätter att leda Kisa Bollklubb. Nyligen hade klubben årsmöte och det blev omval för samtliga i styrelsen.

Morgan Wass och Thomas Blixt fortsätter leda Kisa BK

Morgan Wass och Thomas Blixt fortsätter leda Kisa BK

Foto: Dennis Petersson

KISA2019-02-26 14:35

– Ekonomin är stabil och när det gäller det sportliga ser det bra mycket bättre ut i år mot för ett år sedan, då vi hade en väldigt tunn trupp. Nu står vi betydligt bättre rustade spelarmässigt, säger Thomas Blixt, ordförande i Kisa BK som tillsammans med vice ordförande Morgan Wass leder klubben kommande år.

Övriga i styrelsen är sekretare Annika Karlsson, kassör Jesper Banck och ledamöterna Åsa Bronow, Eric Fernström och Merja Kunnari-S:t Cyr.

– Efter ett år utan seniorgrupp så har vi nu en grupp som ska jobba med seniorlaget, säger Thomas Blixt.

De som ingår i gruppen är Jonny Johansson, Joakim Gustafsson, Robert Wass och Alexander Phil.

KBK har en omfattande ungdomsverksamhet och det märkets inte minst när den tradionella fotbollsskolan arrangerades första veckan på sommarlovet. Över 160 barn- och ungdomar deltog, vilket var nytt rekord. Även ungdomsturneringen Sandströms cup, som förra månaden var tidigarelagd till 1 juli, fortsätter att vara mycket populär.

Under förra året investerade klubben i nytt stängsel/fotbollsnät, nya fotsbollsmål för tre-mannaspel, nya möbler till altanen, ny dator och utökat Wi-Fi samt ny fotbollsarg inklusive mål för 256 000 kronor.

– Och nu har vi påbörjat uppfräschning av klubblokalen och att sätta upp nytt staket runt kansliplanerna för sammanlagt 140 000 kronor, säger Thomas Blixt.

– Vi vill få en mer attraktiv klubblokal för våra ungdomar, säger Morgan Wass.

Förra året sattes nät bakom målet upp
Förra året sattes nät bakom målet upp
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om