Unga får pengar till fotbollsmål i julgåva

På torsdagskvällen delade Länsförsäkringar Östgöta ut en check till unga i Kisa. Tanken är att pengarna ska gå till nya fotbollsmål.

Länsförsäkringar lämnade över en check till unga i Kisa.
Personerna på bilden, övre raden från vänster: Jacob Larsson Zieger, Felicia Gustafsson, Lucas Andersson, Inez Mankinen, och Emma Dahlgren.
På nedre raden: Johanna Larsson Zieger, Ebba Olofsson, Edvin Malmgren, Leah Mathson Hallberg, Frida Janzen och Pernilla Johansson, Länsförsäkringar Östgöta

Länsförsäkringar lämnade över en check till unga i Kisa. Personerna på bilden, övre raden från vänster: Jacob Larsson Zieger, Felicia Gustafsson, Lucas Andersson, Inez Mankinen, och Emma Dahlgren. På nedre raden: Johanna Larsson Zieger, Ebba Olofsson, Edvin Malmgren, Leah Mathson Hallberg, Frida Janzen och Pernilla Johansson, Länsförsäkringar Östgöta

Foto: Länsförsäkringar Östgöta

Kisa2021-12-11 12:00

De senaste sju åren har Länsförsäkringar Östgöta delat ut pengar i en julgåva.

På torsdagskvällen delade de ut en check till unga i Kisa. Tanken är att pengarna ska gå till fotbollsmål.

– Det känns viktigt att ungdomar har en bra och trygg fritid, vi hoppas och tror att en enkel sak som fotbollsmål kan bidra till det. Förhoppningsvis blir det en samlingsplats där man han hänga och spela boll på fritiden. Målen kommer placeras ut på grusplanen Kullaparken i Kisa, säger Pernilla Johansson, som är rådgivare på banken, i ett meddelande.

Hon har själv varit med och utsett mottagarna av gåvan. Tanken är att fotbollsmålen ska finnas på plats i början av nästa år.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!