4:de Storstadsregionen diskuteras

Namnet 4:de Storstadsregionen är på väg att skrotas, det framkom med all tydlighet när den så kallade Näringslivsdagen 2011 genomfördes. Under fredagen träffades Linköpings politiker, tjänstemän och företagare för att diskutera Linköpings företagsklimat.

Paul Lindvall blickar framåt. Foto: Tommy Pettersson

Paul Lindvall blickar framåt. Foto: Tommy Pettersson

Foto:

Linköping2011-11-28 07:43


Cirka 50 av kommunens tongivande företagare hade hörsammat inbjudan från Linköpings Näringslivsbolag, Företagarna och Svenskt Näringsliv.
Moderator var journalisten och programledaren Lennart Ekdal, som på ett föredömligt sätt ledde konferensen.

På tiden att...
När det var dags för kommunalstyrelsens ordförande, Paul Lindvall, att stå till svars för kommunens satsningar framkom det med all tydlighet att det gemensamma marknadsföringsnamnet 4:de Storstadsregionen, som sedan flera år använts för att lyfta fram samarbetet mellan Norrköping och Linköping snart gjort sitt. Lennart Ekdal inflikade, att det var på tiden, för ingen av de 300 journalister som närvarade vid Almedalsveckan, tog marknadsföringen seriöst, även om kommunerna gjort allt för att lyfta fram samarbetet.
- Visst är det ett misslyckande att vi inte kunnat få bättre respons, menade Paul Lindvall, som dock medgav att namnet så sakteliga ska jobbas bort och istället ersättas med East Sweden.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om