Än är inte Folkets Park såld

Den konkursade Folkparken och Cupolen har legat ute till försäljning länge nu men den anrika nöjes- och konferensanläggningen står fortfarande utan ägare. Kristina Rådmark är konkursförvaltare och vet att berätta.

Hur ska det gå med Folkets Park?

Hur ska det gå med Folkets Park?

Foto:

Linköping2013-11-08 07:55


Det har inte saknats intressenter men att de sedan varit solventa eller på annat sätt kunnat finansiera ett köp av anläggningen har helt enkelt varit en helt annan sak.

Skambud
- Det har inkommit rena skambud på långt under 15 miljoner och det kan inte banken acceptera, menar Kristina Rågmark och berättar samtidigt att banken har lån och krediter på drygt 24 miljoner som de gärna vill ha tillbaka och att därför ett pris i den riktningen är vad de ser som ett seriöst bud.
- Samtidigt går tiden och med den kommer även ökande kostnader i form av vatten, värme och övrig drift. Det blir till slut en ansenlig summa så jag tycker nog att det skulle vara bra för alla om någon seriös köpare kunde träda fram och ge ett acceptabelt bud. Så banken kanske måste tänka sig ett lägre bud än det önskar att få.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om