Annie Lööf vill höja valtemperaturen

Minska krånglet och lyft miljöfrågorna.Det är Centerpartiets ledare Annie Lööf budskap när hon agerar vallokomotiv och besöker Linköpings för att få flera att gå att rösta den 25 maj.

Fredrick Federley och Annie Lööf på Stora torget.

Fredrick Federley och Annie Lööf på Stora torget.

Foto:

Linköping2014-05-15 06:57


Annie Lööf är både partiledare och närings och regionminister. Nu reser hon Sverige runt för att övertyga väljarna att det är viktigt att rösta och kanske då främst på en centerpolitiker nu i EU-valet.

Minska krånglet
- Jag tycker temperaturen är ganska hög i Sverige och vi inom Centern är taggade till tusen, säger Annie Lööf då vi promenerar genom Linköpings gator. Att minska det byråkratiska krånglet och att få upp frågor om miljö är det viktigaste enligt Annie Lööf.- Redan nu har vi kommit en bit på väg och minskat antalet blanketter inom flera sektorer men det finns självklart ännu mera att göra på den punkten. Sedan är det viktigt för oss politiker att få Linköpingsborna att förstå att besluten som fattas i Bryssel angår dem i vardagen. Hela 60 procent av det som bestäms är på något sätt kopplat till vår vardag, understryker Annie Lööf.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om