Ännu fler världsspelare till squashtävling

Världsstjärnorna börjar nu att fylkas till de framtida bataljerna i UCS Swedish Open i squash 2018.

Snart dags för Fredrik att sparka igång i sporthallen igen. Foto: Tommy Pettersson

Snart dags för Fredrik att sparka igång i sporthallen igen. Foto: Tommy Pettersson

Foto:

Linköping2017-11-01 15:00

Tävlingsledningen för UCS Swedish Open berättar i ett pressmeddelande att Världstolvan Simon Rösner från Tyskland är klar för den stora internationella tävlingen i Linköping.

Sedan tidigare är bland annat världsettan och titelförsvararen Gregory Gaultier från Frankrike klar och även världstian Paul Coll från Nya Zeeland dyker upp i Sporhallen.

Tolfte året i rad

Rösner är verkligen en spelare som helhjärtat har varit på plats i Linköping och Swedish Open veckan och detta blir tolfte året i rad som han kommer till Linköping.

- UCS Swedish Open är absolut en av mina favorit tävlingar runt om i Världen och den stämning som vi proffsspelare upplever runt fyrglasbanan i Linköping Sporthall är bland den bästa i hela Squash-Världen, säger Sinom som Rösner gjorde sin första start i Swedish Open 2007 och då som kvalspelare.

Bråda dagar

Fredrik Johnson högst ansvarig för UCS Swedish Open veckan jobbar intensivt med förberedelser för, den internationellt sett väldigt stora squashtävlingen, UCS Swedish Open som har kvaltävlingar i Linköping och Norrköping och finalspel i Linköpings sporthalls fyrglasbana.

- Fantastiskt kul att nu också göra klart med publikfavoriten Simon Rösner som de senaste åren varit inblandad i några av de bästa matcherna vi har haft i tävlingens historia på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall. De senaste två åren har Rösner spelat riktigt bra squash här och varit framme i två raka semifinaler i huvudtävlingen., berättar Fredrik Johnson högst ansvarig för UCS Swedish Open veckan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om