Återinvigning av Himnaskolan

Den 27 september hölls den officiella invigningen för Himnaskolan i Linghem. Bandklippning och tal var på agendan, men framförallt dominerades invigningen av alla glada skolbarn som bjöds på glass och underhållning av trollkarlen Goran.

Rektor Joakim Gode.

Rektor Joakim Gode.

Foto:

Linköping2013-09-28 04:07


Man har sedan 2011 gjort ombyggnader av både befintliga lokaler och tillbyggnad av nya klassrum, lärarrum och lärararbetsplatser.
- En av mina favoriter med nya bygget är alla glasfönster mellan salar och man kommer hela tiden att se liv och aktivitet. Visst, kommer det kanske att bli lite stökigt först, men sedan blir det vardag, menar rektor Joakim Gode och fortsätter, det är åt det hållet vi vill jobba, öppnare och klassöverskridande. En annan positiv sak är att alla lärare numera har en egen arbetsplats.
- Överlag har det inte varit något kaos under byggnationerna, utan vi har hela tiden haft gott om tid för att omstrukturera oss, berättar Joakim Gode. Det har aldrig varit ett större tryck än nu att hitta skolplatser till alla barn. Till exempel skulle Linghem behöva ytterligare en skola.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om