Atlaskliniken erbjuder nya behandlingar

Nyligen slog Atlaskliniken upp sina portar - på nytt. I och med namnbytet ville ägaren Anni Onus som varit i branschen i tio år betona det stabila och säkra i verksamheten. Hon och hennes kollega är hudterapeuter och sköter hårborttagningar och olika hudbehandlingar medan inhyrda läkare gör enklare operationer.

Anni Onus är nöjd över att kunna erbjuda ett bredare utbud. Allt ifrån hårborttagning till blodomflyttning.

Anni Onus är nöjd över att kunna erbjuda ett bredare utbud. Allt ifrån hårborttagning till blodomflyttning.

Foto:

Linköping2014-10-14 07:11


- Jag trivs otroligt bra här, och har fått god respons hittills. Det känns så bra med uppfräschningen och förstoringen av lokalerna som nu har en operationssal så vi kan erbjuda fler behandlingar. Det jag saknar, det vill jag hyra in, säger Anni Onus.
Några av de nya behandlingarna är den så kallade vampyrmetoden, fettransplantationerna, samt ögonlocksoperationer och fettsugning.
- Hit kommer även de som har problem med åderbrock och blodkärl. Vi har en kärlkirurg som har hand om dessa, säger hon och berättar att det hon har mest erfarenhet av är hårborttagning med laser, och tandblekning och borttagning av tatueringar.
Hon påpekar att de inhyrda läkarna har jobbat med kirurgi i över femton år och är specialister på sina områden. Allt för att det ska kunna kännas så tryggt som möjligt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om