Beerexpo slog rekord

blad fortsätter att rada upp framgångarna i sitt arrangemang Beeexpo. I ombyggda Cupolen minglar folk runt med ett ölglas i näven och ett stort leende på läpparna.

Mässgeneralen Richard Lindblad kan nöja sig med besöksrekord.

Mässgeneralen Richard Lindblad kan nöja sig med besöksrekord.

Foto:

Linköping2013-03-11 07:37


Pappa Kenneths Whiskymässa är en redan inarbetad och framgångsrik traditionellt arrangemang som drar folk från hela Sverige. Men nu får han se upp för att Rickard börjar att vinna renommé den för den mässa som varje år tillägnas den ädla drycken öl.

Hemma igen
Det är fjärde året i rad som Rickard Lindblad sätter upp ölmässan i stan och denna gång är man tillbaka på hemmaplan i nya fräscha Cupolen.
Förra året höll eventet till i Tornet nere vid Tornbyområdet vilket inte var optimalt.
- I år är Beer Expo tillbaka igen. De här lokalerna har lyfts så himla mycket med nya golv, färger och bättre tillgänglighet men det finns ändå kvar en känsla från den gamla rustika stämningen som Cupolen hade förr, säger Rickard och fortsätter.
- Vi har väl en 500 ölsorter här idag och årets mässa har fokus på att umgås, mingla och ha trevligt samt att pröva en massa god öl, säger Richard Lindblad.
- Intresset för öl har ökat rejält i Sverige under de senaste åren och i takt med det har de så kallade mikrobryggeriernas sortiment kommit ut på marknaden som ett bra komplement till de stora producenterna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om