Bilkapningen: Ännu igen gripen

Just nu arbetar två stycken polismän heltid med att försöka lösa helgens bilkapning i Johannelund där en man blev av med sin bil men kunde även fått sitt barn stulet.

Linköping2015-12-08 13:06

Det var klockan 22.04 som en person ringde in till polisen och berättade om att han fått sin bil stulen på Munkhagsgatan i Linköping av två män. Varav en satt någon typ av vapen i hans rygg och hotat honom och sedan tilltvingat sig dennes bil.

Det var precis när målsäganden spänt fast sin årsgamla baby i baksätet och barnstolen. Dock fick han ut sitt barn innan de båda biltjuvarna försvann med den i riktning mot Berga.

- Just nu har vi ett ganska stort inflöde av tips och vittnesuppgifter, berättar Henry Jansén vid Linköpingspolisen men säger samtidigt att man ännu inte gripit någon för bilkapningen och att man i nuläget inte heller har någon eller några som är direkt misstänkta för bilstölden.

Bilen har inte heller återfunnits. Polisen letar fortfarande två män som vid tillfället var maskerade, 180 till 190 centimeter långa, mörkt klädda.

Den stulna bilen är en grå Volvo V60 med ett registreringsnummer som börjar på L och slutar med 2.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om