Bostadsministern besökte Bo17

Under gårdagen besökte bostads - och stadsutvecklingsministern Mehmet Kaplan Linköping och Vallastaden. Han fick både en dragning om själva projektet Vallstaden samt in guidad tur i underjorden.

Mehmet Kaplan var nöjd med sin dag i Valla.

Mehmet Kaplan var nöjd med sin dag i Valla.

Foto:

Linköping2015-04-09 07:13


Tommy Hultin, vd på Linköpingsexpo, vad synnerligen glad denna dag. Dels för att det var nästan sommarvarmt ute men även för bostads - och stadsutvecklingsministern Mehmet Kaplan valt att lägga en hel dag i Linköping och då särskilt i den nya stadsdel som ska byggas upp och stå klar under 2017.
- Nu får vi äntligen den nationella status som vi länge velat ha i och med att Mehmet Kaplan varit här och följt arbetet på plats så att säga.
Det är ju en angelägen fråga att lösa bostadsbristen inte bara här i Linköping utan också i hela landet och det är där vi kommer in, menar Tommy Hultin som även poängterar att det är en komplex fråga och att dagens urbana människa inte nöjer sig med vad som helst utan att man ställer stora krav inte bara på sin bostad utan även på det område man valt att bosätta sig i.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om