Businesslounge på flygplatsen

Det går uppåt och framåt för Linköpings City Airport om ordvitsen tillåts. På begäran av ett av flybolagen öppnar man nu som första regionala flygplats en businesslounge.

Camilla Lejon i dörren till den nya loungen. Foto: Patrik Ekström

Camilla Lejon i dörren till den nya loungen. Foto: Patrik Ekström

Foto:

Linköping2014-02-01 05:07


Camilla Lejon är vd på Linköping City Airport och den som visar oss runt på den lilla och familjära flyplatsen ute vid Saab och bara ett halvt stenkast från stadens centrala delar.
- Härifrån når vi hela världen, säger Camilla Lejon och ler med hela ansiktet.

Från Linköping till hela världen
- Det finns de som påstår att man bara kan flyga till Amsterdam från Linköping men det är ju inte konstigare än att man flyger dit och byter flyg än att man byter buss på resecentrum, understryker hon med önskvärd tydlighet.
Från Linköping kan man flyga med KLM och i början av månaden kommer även SAS att börja trafikera Linköping City Airport.
- Det är väldigt roligt att vi får hit ännu ett välkänt och etablerat flygbolag som SAS. KLM går riktigt bra och kommer snart att utöka med fler avgångar och även större plan.
Det var även deras idé om att vi skulle starta upp en businesslounge för dem som flyger härifrån. Vi hade ett ledigt utrymme som passade perfekt så det var väldigt lätt att hörsamma deras önskan, säger Camilla Lejon och berättar samtidigt att de är först bland de regionala flygplatserna i landet med just en sådan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om