Busschaufför beskjuten med laser

Göran Pålsson arbetar som busschaufför hos Veolia men just nu är han sjukskriven efter att ha blivit beskjuten med grön laser under ett arbetspass. En polisanmälan upprättades men ingen utredning inleddes trots att Göran Pålsson kunnat peka ut var ifrån laserstrålarna kom.

Linköping2015-08-06 07:28


Det var den 17 juli och någon gång mellan klockan 22.00 och 22.30 då Göran Pålsson körde buss 522 i Hjulsbro och stod parkerad vid busstationen i nämnda stadsdel som själva laserattacken skedde.

Allt blev svart
- Jag såg hur, vad jag uppfattade som ungdomar, höll på och lekte med laserstrålarna då det blev svart för mig efter som man sköt mig rakt i ansiktet och i ögonen.
Under några minuter var jag helt blind, berättar Göran Pålsson som varit sjukskriven sedan han blev beskjuten. Att han fått skador slås fast i den läkarundersökning som genomfördes den 22 juli.
Om det blivit några permanenta skador får han veta i dag då ett återbesök hos ögonläkaren är planerat. Synen är dock lite bättre men i sommar har han varken kunnat köra bil eller motorcykel.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om