Cupolen kan vara nära försäljning

Nu kan en försäljning av Cupolen vara nära förestående. I alla fall hoppas konkursförvaltaren Kristina Rågmark på detta efter att företrädare för Sionförsamlingen har visat intresse att köpa fastigheten.

Det anrika danspalatset Cupolen kan bli kyrka i en alltför inte avlägsen framtid.

Det anrika danspalatset Cupolen kan bli kyrka i en alltför inte avlägsen framtid.

Foto:

Linköping2013-12-06 07:53


Det var nästan klart med en annan köpare då företrädare för Sionförsamlingen hörde av sig till Kristina Rågmark och visade intresse för att köpa Cupolen och den mark som tillhör fastigheten mitt emot Gamla Linköping.

Privatpersoner ligger bakom
- Det är egentligen inte själva församlingen som lagt ett bud utan det är personer med anknytning till densamma som inkommit med en intresseförfrågan som jag i alla fall betraktar som seriös. Försäljningen av Cupolen har tagit lite tid och det har överraskat mig i sak då jag trodde det här skulle gå fort och sedan när Lejonfastigheter, av oklara anledningar, backade ur som köpare så fick nog eventuella spekulanter möjligen en felaktig bild av skicket på fastigheten och de kanske rent av trodde att det var något fel på den vilket det absolut inte är, understryker Kristina Rågmark.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om