Dags igen för Bebop Alupa

Snart är han inne på tredje året med föreställningen Bebop Aluba och föreställningen rullar på som ett välsmort diesellok fyllt med låtar från rockens guldålder. Själv tänker föreställnigens fixstjärna Peter Jezewski inte slå av på takten.

Peter Jezewski bjuder på en generös rockshow med låtar från rockens guldålder.

Peter Jezewski bjuder på en generös rockshow med låtar från rockens guldålder.

Foto:

Linköping2014-10-22 07:24


Peter Jezewski var tidigare medlem i Boppers och är en man som stått på scenen i 37 år. Numera är han i bättre form än han var yngre år. Peter har nämligen börjat träna och sedan ett och ett halvt år har han lagt av med alla former av alkohol.

La ner spriten
- Jag lade helt enkelt in mig på ett behandlingshem och det är det bästa jag någonsin gjort. Det håller inte att hålla på att dricka när man står på scenen mellan 50 till 60 gånger på ett år. Så det var ett ganska lätt beslut, menar Peter då vi pratas vid om rock n roll och framgångssagan Bebop Alupa som nu snart är inne på sitt tredje år. Föreställningen kräver sin man och man spelar inte mindre än tre och en halv timme. Det är klart att sånt kräver sin man.
- Det roliga är att det bara kommer mer och mer folk på spelningarna. Det är alltifrån unga killar och tjejer som kanske just upptäckt den här musiken till herrar och damer som var med på 50-talet, berättar Peter som själv inte kan tänka sig någon bättre musik och det som var runt om kring.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om