Dam-EM är väldigt nära nu

Europamästerskapen i damfotboll närmar sig med stormsteg och med anledning av detta skulle Linköping haft besök av två stycken engelska landslagsspelare i helgen. Tyvärr blev det problem med flygtider för försvararen Laura Bassett så hon fick ställa in besöket.

Mittfältaren Rachel Yankey fick tillfälle att spana in träningsplanen på Folkungavallen.

Mittfältaren Rachel Yankey fick tillfälle att spana in träningsplanen på Folkungavallen.

Foto:

Linköping2013-06-10 06:43


Det engelska fotbollslandslaget kommer att ha Linköping som bas under UEFA Dam-EM i sommar och det är viktigt för laget att få en "hemkänsla" tidigt.
Mittfältaren Rachel Yankey var i söndags i Linköping för att bekanta sig med hotell och träningsplaner inför UEFA Dam-EM. Vid besöket fick hon vara med på en träning i Ljungsbro, titta på slussar i Berg och käka lunch

Lunch på The London Café
- Linköping är faktiskt en liten trevlig stad här kommer vi att trivas. Jag har tittat på vårt hotell, våra träningsplaner och varit ute och sprungit en runda, berättar Rachel Yankey och kommenterar Englands chanser.
- Vi har hamnat i en svår grupp med Frankrike, Ryssland och Spanien men kommer vi vidare till kvartsfinal kan vad som helst hända. Nu är det en månad kvar till fotbollsturneringen och finslipningen kvarstår efter det lyckade genrepet Linköping hade vid landskampen mot Norge.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om