De ska ta grepp om Tinnerbäcken

I samband med Folkungavallen rivs och bostäder kommer att byggas, blir Folkpartiet oroade att bostäder till slut kommer att bygga över badplatsen. De delar nu ut enkäter så att medborgarna i Linköping ska engagera sig och därmed säkra badet.

Folkpartisterna Karin Granbom Ellison, Rebecka Gabrielsson och Daniel Andersson.

Folkpartisterna Karin Granbom Ellison, Rebecka Gabrielsson och Daniel Andersson.

Foto:

Linköping2013-12-14 05:06


Med start i december startar Folkpartiet något som heter Tinnisdialogen. Där vill Folkpartiet ha ett utbyte med Linköpingsborna för att få fram de bästa förslagen till framtidens Tinnis i form av en enkät.
- Tinnerbäcksbadet är viktigt för många Linköpingsbor. Många besöker badet regelbundet och har idéer om hur det ska bli bättre. Nu måste vi politiker lyssna, så att de bästa alternativen kan bli verklighet, säger Rebecka Gabrielsson (FP).

Oro
- Nu försvinner ju Folkungavallen och bostäder byggs. Det jag oroas över är att man sakta men säkert kommer att nagga bort badplatsen med fler bostäder.
Kanske inte idag, men hur ser det ut om tio, eller om tjugo år? Nu har vi en chans att utveckla badet så att det får en lika given roll i staden under de nästa 75 åren som kommer, säger Daniel Andersson (FP).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om