De yogade för Nepal

I lördags deltog närmare 30 personer i ett gratis yogapass i Trädgårdsföreningen. De frivilliga donationerna, totalt 1 387 kronor, går direkt till jordbävningsdrabbade Nepal.

Linköping2015-06-16 06:42


Det var ett strålande sommarväder då Rajesh Sudhan från Yoga Shastra höll ett 90 minuter långt Hatha yogapass i Trädgårdsföreningen.
- Det känns bra att uppmärksamma katastrofen i Nepal. För att citera Swami Sivananda: "Be good, do good, be kind, be compassionate". Det är vårt mål i dag. Vi tycker också att det är roligt att fler får chansen att prova på yoga. Yoga Shastra planerar att ordna fler tillfällen med gratis yoga i parken, bland annat den 4 juli i Trädgårdsföreningen, säger yogaläraren Rajesh Sudhan. En av deltagarna är Rakesh Kota Rajasekhar. Det är första gången han yogar med Yoga Shastra.
- Det var en jättetrevlig klass. Jag uppskattar verkligen att yoga utomhus och Trädgårdsföreningen är en fin plats, säger han efter passet.
Charalampos Leventis instämmer.
- I Trädgårdsföreningen är stämningen både lugn och aktiv - samtidigt. Visst kan det vara lite distraherande med musik och bollspel då man yogar, men samtidigt skapade yogagruppen sin egen lilla sfär av lugn och harmoni i utkanten av parken. En mycket lyckad lördag i parken, menar han.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om