Död man hittad vid Stångån

Igår morse inkom ett larm till polisen om att en död man påträffats vid Stångån och i ett närliggade industriområde. Polisen är just nu förtegen i ärendet.

Linköping2012-12-05 07:51

Mannen hittades igår morse nära småbåtshamnen och vid Stångåns norra delar. Området är ganska öde och vid avspärrningarna fanns en husvagn, en bil och ett förtält, i vad som förefaller vara en bostad för en eller flera personer.

Ännu inte identifierad
-Personen är ännu inte identifierad och då är ju inte heller dennes anhöriga underättade, berättar Joakim Jäderstig, numera biträdande polisområdeschef i Linköping. Han fortsätter.
-Området spärrades snabbt av så fort vi fick kännedom om att den döde hade påträffats och tre polispatruller var snabbt på plats.
Vi sökte av området med hund och en teknisk undersökning vidtog. Vad denna mynnade ut i vet jag inte i nuläget. Kroppen är förd till rättsläkaren i gängse ordning och innan han är klar med sitt arbete så är det svårt att säga så mycket, fortsätter Jäderstig.
-Mannen förefaller vara i övre medelåldern, han hade en synlig skada på kroppen även om det inte finns något som tyder på att han i nuläget varit utsatt för en våldshandling, menar Mattias Ydreborg, tillförordnad chef för mängbrottssektionen vid Linköpingspolisen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om