Död man identifierad

Den 36-årige man som hittades död i ett dike under måndagens morgon är nu i identifierad av anhöriga. Mannen kommer från en ort i Stockholmstrakten och är sedan länge känd av polisen på sin hemort.

Linköping2015-01-21 08:22

Henry Jansén vid Linköpingspolisen är det utredningsbefäl som har hand om fallet med den döda mannen i diket och han börjar med att bekräfta att men nu vet vem den döde mannen är.

Kan ha varit påverkad
- Anhöriga har precis varit här och identifierat mannen som visar sig vara en 36-årig man från Stockholmstrakten. Han ska även vara känd för polisen på sin hemort och det finns anledning att tro att han kan ha varit påverkad av narkotika vid det tillfälle han hamnade i det vattenfyllda diket men det får obduktionen visa vilket kan ta sin lilla tid. Dock får vi ett preliminärt utlåtande inom en veckas tid. Mannen färdades i en bil på väg söderut under fredagen men bilen var efterlyst hos polisen så i Herrbeta stoppades den och togs därefter i beslag av Linköpingspolisen. Möjligt är då att mannen gått från Herrbeta och i riktning mot Gistad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om