En kurd som aldrig ger upp

Det råder just nu febril aktivitet i Glyttingebadet. Det målas, slipas och snickras för fullt och mitt i alltihop går Linköpingsprofilen Sami Rahim och hjälper till med det mesta.

Linköping2015-06-16 06:34


Under maj månad och en bit in i juni har Rahim med små medel och goda vänners hjälp rustat upp Glyttingebadet från det förfall som badet varit i under längre tid.

Flyttade partyt
I fredags skulle Rydsskolan ha haft ett avslutningsjippo med grillning, dans i den stora bassängen och badande i den lilla poolen. Arrangemanget blev i sista stund flyttat till Ryd. Men väl där grillade Sami Rahim med samma goda humör som alltid.
- Jag skulle ha öppnat redan i maj men det var inte möjligt då. Nu blir det invigning i juni istället, berättar Sami vidare. En stödförening är bildad och kontakter är tagna med lokala fastighetsägare i Ryd Och Skäggetorp. Ett antal möten med kommunpolitiker är avklarade och nu gäller det att badvädret håller i sig.
- Du skulle ha sett hur det såg ut för ett tag sedan. Det var rena djungeln och en byggnad var kraftigt brandhärjad. Den fick jag riva och ersätta den med en ny byggnad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om