En till anhållen för Skäggetorpsmord

En 22-årig man har anhållits efter han förhörts av polis om sin inblandning i det skottdrama som kostade en 18-årig yngling livet i slutet av juli.

Linköping2014-09-04 07:11

Helene Gestrin, som är den åklagare som håller i utredningen, har sagt vid flera tillfällen att flera anhållande kommer att göras och så har också skett. Just nu sitter det sedan en vecka en 24-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Men under måndagen togs ytterligare en yngre man in till förhör vilket resulterade i att han anhölls som skäligen misstänkt vilket är den lägre misstankegraden.

Hämtades i måndags
- Vi hämtade in honom under måndagen och i de förhör som hållits med honom så nekar han till brott. Men vi får se vad som kommer fram i ytterligare förhör. Att vi nu kunnat gripa ännu en person är ett resultat av att polisen hela tiden jobbar med utredningen, knackar dörr, förhör vittnen och att tipsen fortsätter att komma in. Sedan har vi börjat få in resultat från SKL vilket självklart även det för utredningen framåt. Helene Gestrin berättar även att utredningen är enormt omfattande och det hållits hundratals förhör med misstänkta, vittnen och andra som kan ha sett något eller på annat sätt veta något om det morddrama som inträffade i Skäggetorp den 28 juli.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om