Fångarna på fortet i Tornby

Knappt har färgen torkat i de nyrenoverade lokalerna i Tornby där Leo Lekland flyttat in i förens det är dags för ett nytt etableringsäventyr. Om man ska döma av Leo Leklands besöksantal, som växer dag för dag, så är väl inte etableringen speciellt äventyrlig ekonomiskt.

Ett helt nytt äventyrskvarter börjar växa fram i Tornby.

Ett helt nytt äventyrskvarter börjar växa fram i Tornby.

Foto:

Linköping2013-11-29 07:59


Det är ArosFortet, ett upplevelsekoncept som idag finns i Stockholm, Västerås, Umeå och Halmstad som nu är på väg in i ett av nordens största handelscentrum.

Lekfullt kvarter
Fångarna på fortetkonceptet ska husera bredvid Leo Lekland i de gamla K- Rauta lokalerna. Äventyrsverksamheten går i korthet ut på att lösa utmaningar i ett 20-tal fängelseceller liknande det populära Tv programmet Fångarna på fortet.
- Vi just nu arbetar för fullt med att öppna ett nytt ArosFort i Linköping under 2014. Vi presenterar ett äventyr som passar för alla åldrar och vi har som mål att öppna 200 nya fort över hela världen och planerar just nu etableringar i Sverige. Ett tjugotal nya städer samt ytterligare ett i Stockholm, Helsingfors, Oslo samt i Tyskland och Storbritannien, säger Anders Jackson som tillsammans med Lasse Berg äger företaget.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om