Färgglad butik full av glädje

För ett år sedan öppnade Joakim och Ingmarie Ohlsson sin butik i centrala Linköping. I färgskalans alla färger säljer de porslin, glas, konst och presentartiklar. Grundkonceptet är att kunna erbjuda sina kunder färg, glädje och ett trevligt bemötande.

Linköping2012-09-06 06:38

Butiken vetter mot ståtliga Sankt Larskyrkan och parken där duvorna pickar mot marken. Förr låg butiken i Knäppingsborg i Norrköping. På den tiden var det Joakims syster som drev butiken. Joakim, som är glasgrossist och hans fru Ingmarie gillade konceptet och tog efter en tid över butiken men flyttade den då till Storgatan i Linköping.

Ett år i Linköping
Efter ett år på plats är det ett glatt och förnöjt par som placerat sig bakom kassan.
- Det här första året har varit mycket positivt och vi har fått bra bemötanden från kunder, säger Ingmarie med glädje i rösten. Butiken är liten och produkterna är många. Blommiga koppar, helvitt restaurangporslin, abstrakta mönster och färgglada serier enas om utrymmet.
- Vi gillar saker och har sett mycket av vad som finns inom porslin och glasvärlden. Mycket av det fanns inte i Linköping och vi tänkte att det skulle vara kul att erbjuda Linköping något unikt, berättar Joakim.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om