Fem bilar inblandade i olyckan

Polisen i Östergötland har under lördagsnatten hanterat 85 händelser och fem personer har omhändertagits för ordningsstörning eller berusning.

Linköping2016-07-18 18:30

Klockan 00.22 på natten mellan lördag och söndag fick polisen larm om ett upptäckt inbrott i lägenhet på Rydsvägen i Linköping. Lägenheten spärrades av för teknisk undersökning.

Älg blev påkörd

Klockan 00.31 gick larmet larm igen denna gång på grund av en älgolycka på E4:an i höjd med Strömsfors norr om Norrköping. Olyckan hände i södergående körfält. Först körde en bil in i älgen. Älgen blev liggande i vänsterkörfält varvid ytterligare fem bilar blev inblandade i olyckan. Det blev totalstopp i södergående under cirka en timme. Fem av bilarna fick bärgas från platsen. Lyckligtvis blev det inga allvarliga personskador. Två personer som satt i den första bilen åkte till sjukhus för kontroll.

Ytterligare en bilbrand

Senare på lördagsnatten inkom larm om bilbrand på Moa Martinssons Gata i Norrköping. Bilen fanns inom ett inhägnat område på en bilfirma. Två bilar blev skadade och anmälan skadegörelse genom brand upprättades.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om