Föräldrar hade knark i bilen

... och smet från bensinnota.

Linköping2016-01-11 11:44

Ett par smet från att betala sin bensin i Norrköping. När polisen sedan gjorde en husrannsakan i denna visade det sig att de hade narkotika i bilen där även familjens två bar befann sig.

Det var under måndagens förmiddag som en man och kvinna, båda födda 1990, smet från en bensinnota vid en mack i Norrköping. Bensinstationen slog dock larm till polisen som genast tog upp jakten på bensinsmitarna och väl i Linköping blev de upphunna av polisen som då kunde göra en husrannsakan i denna.

- I bilen fanns förutom kvinnan och mannen även sin två barn samt en del narkotika i portionsförpackningar vilket brukar kunna vara ett tecken på att man ämnar sälja narkotikan men efter för så släpptes både mannen och kvinnan. Misstankarna mot de båda kvarstår dock, berättar polisens utredningsbefäl Mikael Persson.

- I det här fallet så var det ett narkotikabrott av normalgrad och även om narkotikan var förpackad portionsvis så kan det vara svårt att bevisa att de verkligen skulle sälja den och inte använda dem för eget bruk, menar Mikael Persson som avslutning.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om