Det hela började egentligen ombord på en fiskebåt i Norge.
En, minst sagt, tuff tillvaro där naturen ibland ställde till med riktigt oreda och under tiden Linköpingsgrabben Robin Malmström jobbade på båten så var det flera kamrater som fick sätta livet till.
- Man brukar säga att det dör mellan fyra och fem personer ombord på de båtar som fiskar på havet, får vi veta när Robin berättar om hur han startade sitt företag.
Idén om att skaffa fiskbil typ som det var förr i tiden och lite på samma sätt som glassbilen fungerar. Fast nyttigare tillägger Robin Malmström med ett rejält garv.
Från fiskebåt till fiskbil
Robin Malmström äger och driver till sammans med sin kompanjon Kristoffer Svensson, Gourmet Fisk Sverige AB. Ett livsmedelsföretag som går från klarhet till klarhet, levererar från dörr till dörr men nu även till utvalda restaurangkök.
Robin Malmström äger och driver till sammans med sin kompanjon Kristoffer Svensson, Gourmet Fisk Sverige.
Foto:
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!