Full fart i Go-Karthallen

Mattias Andersson är en välbekant profil i motorkretsar med priser i ett flertal i STCC, formelbil och självklart Gokart. Sedan 18 år, både äger- och driver han och hans far Go-Karthallen i Hackefors.

Mattias Andersson öppnar snart upp för att köra både ute och inne. Foto: Tommy Pettersson

Mattias Andersson öppnar snart upp för att köra både ute och inne. Foto: Tommy Pettersson

Foto:

Linköping2015-03-28 05:06


Öppet har man nästan alla årets dagar men ibland kräver ju sporten att Mattias och hans medarbetare är i väg och tävlar och då tar man timanställda att sköta anläggningen.
Genom åren så har man anordnat en mängd tävlingar, event och annat där fart och fläkt varit ett adelsmärke. Nyligen så avslutades den stora och traditionsenliga lagtävlingen med en hejdundrande fart och finalfest. - Det var 49 lag som deltog i serien och denna gång var det ett lag som kommer från Örebro som avgick med segern, förklarar Mattias som berättar att under den tävlingshelg som just passerat kördes inte mindre än 13 000 varv på inomhusbanan.
De lag som tävlar är allt ifrån kompisgänget, olika arbetsplatser eller kanske någon förening som vill ha en kul och fartfylld stund tillsammans.
- Det som är lite unikt med den här anläggningen är att när vädret tillåter från kanske april eller maj, så kan man köra både inomhus och utomhus då vi öppnar en dörr här och plötsligt är banan hela 600 meter lång istället för de 200 meter som finns inomhus.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om