Högkonjunktur i mäklarbranschen

Svensk Fastighetsförmedling har bråda dagar nu när flera stora byggprojekt är igång i Linköping och försäljningen har börjat med synnerligen goda resultat i alla områden.

Linköping2014-12-22 09:02

Mäklarföretaget är i allra högsta grad inblandad i försäljningen av lägenheter i Övre Vasastaden. Intresset är skyhögt för det centrala bostadsområdet och många bostadsrätter är redan sålda men man har även andra intressanta projekt igång runt om i Linköping.

Spännande bostadssläpp
Efter två populära etapper på Rotegatan släpptes nyligen den tredje etappen, bostadsrättsföreningen Tinneröhöjd 3. Vid säljstarten var intresset stort och bokningarna började direkt
Hela femtiofem bostadsrätter släpptes samtidigt och genom en upparbetad intresselista där var och en enskild köpare fått ett turnummer vilket sedan styrde i vilken ordning köparna får välja sin nya bostad.
En novemberkväll startade informations- och bokningsprocessen med kunder, byggherrar och fastighetsmäklare för etapp tre. En stor skara intresserade köpare samlades i Missionskyrkans lokaler för att välja lägenhet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om