HSB prisas för sitt kvalitésarbete

För 21:a året i rad delas Utmärkelsen Svensk Kvalitet ut till goda föredömen för organisationer som arbetar med systematiskt kvalitetsarbete. 2013 års mottagare av Utmärkelsen Svensk Kvalitet tilldelas Glada Hudikgymnasiet i Hudiksvall och HSB Östergötland, Linköping.

Vd för HSB Peter Lindgren tog första spadtaget i folketspark.

Vd för HSB Peter Lindgren tog första spadtaget i folketspark.

Foto:

Linköping2013-12-05 08:03


Svensk Kvalitet är Sveriges mest prestigefyllda utmärkelse för framgångsrikt kvalitetsarbete inom organisationer och fokuserar på att finna och visa upp goda förebilder både inom privat och offentlig sektor.
- Denna utmärkelse visar att ett strukturerat och uthålligt arbete ger resultat! Det är särskilt roligt eftersom vår verksamhet de senaste åren vuxit och vi har även fått in många nya medarbetare" säger en glad Peter Lindgren, VD för HSB Östergötland och berättar samtidigt att detta är andra gången som HSB Östergötland kniper hem det prestigefyllda priset. Detta är unikt i Sverige säger den både glada och stolta vd:n. Peter Lindgren menar vidare att det här är ett pris som väger väldigt tungt men även visar på att HSB i Östergötland är ett bra företag och då både för oss som jobbar här och för våra kunder.

Firat lite extra
- Vi har känt till det här ett tag och visst har vi firat lite extra.
Det kommer även att bli en firmafest senare och så kommer vi bjuda in alla våra kunder på ett öppet hus så de kan se hur vi jobbar här på HSB, menar Peter Lindgren vidare samtidigt som han säger att det handlar om att göra sitt bästa varje dag och alltid jobba för att bli bättre och bättre.
Utmärkelsen Svensk Kvalitet har som syfte att stödja utvecklingen av det systematiska förbättringsarbetet på organisationsnivå och att lyfta fram förebilder till inspiration för andra och genom att de deltagande verksamheterna får ett underlag till sitt förbättringsarbete.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om