I morgon börjar Transportforum

I morgon börjar årets Transportforum i Linköping. Statens Väg- och Transportforskningsinstitut (VTI) står arrangör för det omfattande programmet och VTI:s generaldirektör Jonas Bjelfvenstam kommer att kunna hälsa 1500 deltagare och cirka 42 utställare välkomna till årets viktigaste transportmöte.

De flesta hotellen i Linköping är fullbelagda under Transportforumdagarna.

De flesta hotellen i Linköping är fullbelagda under Transportforumdagarna.

Foto:

Linköping2015-01-07 07:58


Inledningstalare är Sveriges infrastrukturminister socialdemokraten Anna Johansson.

Fullbelagda hotell
De flesta hotellen i Linköping har med anledning av Transportforum blivit fullbelagda och många av årets deltagare får finna sig i att övernatta på hotell i Norrköping.
Speciella transporter för deltagarna har därför ordnats mellan Norrköping och Linköping under konferensdagarna. Flera av forumets konferenslokaler kommer även i år att ligga utanför Linköpings Konsert- och kongress på grund av det stora antalet sessioner, som skall klaras av inom de två hektiska dagar som Transportforum äger rum.
Både Östergötlands museum och Filmstadens alla biografer är uppbokade som föreläsningslokaler.

Konsert- och  kongress räcker inte till och både Östergötlands museum och Filmstadens alla  biografer är uppbokade som  föreläsningslokaler.
Konsert- och kongress räcker inte till och både Östergötlands museum och Filmstadens alla biografer är uppbokade som föreläsningslokaler.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om