I morgon öppnar Malt och Humle

Får det lov att vara en äppelmunk med vaniljmjölk och en passande öl till det? På Malt och Humle är ölet i fokus, och matmenyn har anpassats efter det.

Björn Holmström och Peter Nygren är nöjda med maten.

Björn Holmström och Peter Nygren är nöjda med maten.

Foto:

Linköping2014-10-31 07:59


Det är fullsatt. Dagen innan invigningen har Johannes Soner, ägaren till Malt och Humle, samlat nära och kära så att de kan ge respons på mat och dryck. Storans tegelkällare känns lyxig och mysig på samma gång. Förutom oändligt många ölsorter uppskattas också maten av de flesta.

"Kommer nog bli vårt stammisställe"
Björn Holmström och Peter Nygren sitter vid baren och äter högrevsburgare.
-Den är jättebra, saftig och välkryddad, berättar Björn Holmström och tar en stor tugga. Han tittar nyfiket på kylskåpet där ölflaskorna står fint uppradade.
-Det kommer ta ett år att smaka sig igenom alla ölsorterna, säger Björn Holmström.
-Ja, hit måste vi återvända.
Det kommer nog bli vårt stammisställe, svarar Peter Nygren.

Johannes Soner har öppnat sin fjärde restaurang.
Johannes Soner har öppnat sin fjärde restaurang.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om