Innovationsdagen för första gången

Vecka 45 är traditionsenligt en vecka för innovationer och entreprenörskap. Den tredje november kickstartar den med en särskild dag på Konsert och Kongress då populära bandet Movits! uppträder.

Projektledaren Richard Bremer har haft bråda dagar nu när den stora dagen närmar sig.

Projektledaren Richard Bremer har haft bråda dagar nu när den stora dagen närmar sig.

Foto:

Linköping2013-10-17 07:08


Söndagen den tredje november blir en dag för alla som har ett engagemang och driv när det kommer till att tänka nytt och gå framåt.
- Själva vecka 45 har Linköpings kommun gjort i flera år nu men Innovationsdagen är ny, säger projektledaren Richard Bremer och fortsätter att berätta om den dagen han är satt att ansvara för.
- Det blir en utställning med, just nu, drygt 25 stycken Linköpingsföretag som kommer att visa upp sig och sin verksamhet. Det är alltifrån små ungdomsföretag som drivs som skolprojekt till de stora och välkända företag som SAAB och Tekniska Verken. När jag ringt och frågat om just deras företag vill vara med så har jag enbart mötts av positiva reaktioner. Mässan är visserligen gratis för utställarna men den kräver ändå en del av dem som vill vara med. SAAB kommer förövrigt att ha med en flygsimulator man kan prova på vilket säkert kommer att bli uppskattat.

Söndag till fredag
Själva innovationsveckan pågår mellan den 3 november och den åttonde i samma månad. Richard Bremer berättar även att man främst riktar in sig på åldersgruppen 15 till 30 år men att även äldre besökare kommer att bli nöjda.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om