Kisaföretag expanderar

"Omsättningen har bara ökat genom åren". Nu expanderar Kisaföretaget Karlssons El och VVS sin verksamhet ytterligare.

Martin Larsson kommer att vara heltidsäljare på Kisaföretagets nya butik i Linköping som Alexander Karlsson ansvarar över.

Martin Larsson kommer att vara heltidsäljare på Kisaföretagets nya butik i Linköping som Alexander Karlsson ansvarar över.

Foto:

Linköping2015-11-17 08:52


I slutet av månaden slår de upp sina portar i Linköping, på den så vältrafikerade Industrigatan. Med en ny butik inom Bad & Värme-koncernen hoppas de möta upp en stor efterfrågan i
residensstaden.

Det var för 17 år sedan, 1998, som Henrik Karlsson startade Karlssons Elektriska AB i Kisa.

Genom åren har företaget växt och i fyra år har de varit en del av Bad & Värme-koncernen med sin interiörbutik på Västra Vägen.

Med sina 18 anställda rekryterar de nu en ny säljare, en säljare som kommer att bemanna den alldeles nya butiken på Industrigatan i Linköping. 27 november påbörjar de ett nytt kapitel i företagets historia när de öppnar sina portar för allra första gången.

- Det känns väldigt spännande att få vara med från början när det inte finns några inkörda rutiner eller mallar. Förhoppningsvis får man vara med och se hur verksamheten växer, säger den nya säljaren Martin Larsson, som senast
kommer från belysningsbranschen.

Läs mer i tisdagstidningen!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om