Klart med Beerexpo 2015

Efter att ha hoppat runt mellan Cupolen, Tornet och Brigaden verkar det nu som Lindblads dryckesmässor har kommit i hamn.

Restaurangchef Johan Ilbäck, Kenneth Lindblad och Olle Hörfors höll i varsina trådar på Whiskeymässan.

Restaurangchef Johan Ilbäck, Kenneth Lindblad och Olle Hörfors höll i varsina trådar på Whiskeymässan.

Foto:

Linköping2015-02-17 08:16


Kenneth Lindblad har hittat ett hem för både för sitt whiskyexpo och sonens beerexpo i för ändamålet smått perfekta lokaler.Arenabolagets Konsert & kongress blir nu lokalvärd för Beerexpo den 28 mars och detta efter att ha haft ett lyckat Whiskeyexpo i samma lokaler för drygt två veckor sedan.

Klappat och klart
Efter att restaurang Brigaden fått problem med sitt utskänkningstillstånd fick Whiskygeneralen sno runt för att hitta ersättningslokaler i Linköping för sin beryktade Whiskeymässa.
Lindblad har fått fram ett samarbete med Konsert & kongress som båda förmodligen tjänar på i längden. Lokalerna är ändamålsenliga för utställningar, mässor och det är gångavstånd till kollektivtrafikens tjänster.
Den första november släpptes biljetterna till båda arrangemangen och Kenneth Lindblad berättar att det kommer att bli fler besökare än någonsin på Beerexpo.
- Vi var tvungna att flytta från Brigaden eftersom de saknade tillstånd men nu när vi nyligen genomfört ett framgångrikt Whiskeyexpo här i Konsert & kongress-lokalerna så känner jag mig trygg med den här placeringen, säger Kenneth Lindblad som får vikariera eftersom ölmässegeneralen Richard Lindblad ängnar sig åt sina barn uppe Stockholm.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om