Knarklangare gripen

Natten till onsdag grep och anhöll Linköpingspolisen inte mindre än två personer som misstänkta för att sälja narkotika.

Linköping2015-06-25 06:44

En polispatrull spanade på en lägenhet i Berga då det fanns misstankar om att det pågick narkotikaförsäljning i densamma.
När en person kom ut från den lägenhet man haft spaning på så beslöt sig poliserna för att ta en närmare titt på personen ifråga.
- Personen i fråga hade narkotika på sig men det fanns goda skäl att misstänka att han köpt den i den lägenhet han kom utifrån, berättar polisens utredningsbefäl Claes Solid och fortsätter:

Husrannsakan
- Beslut tog om att men skulle göra en husrannsakan i den aktuella bostaden och väl där kunde man konstatera att där fanns större mängder av både heroin och opium. Exakt hur mycket vill jag inte avslöja men det var en större mängd som det finns goda skäl att misstänka inte var avsedd för enskilt bruk utan att avsikten varit att sälja narkotikan vidare. Den här personen är född i sluter av 1980-talet och vi känner till honom i samband med liknande brottslighet.
Vid 00.30-tiden greps en man i centrala Linköping efter att han först försökt springa ifrån polisen då han blev tilltalad men löpturen blev inte särskilt lång då polisen hann upp mannen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om