Lågprisvaruhus intar Tornby

I takt med att handelsområdet Tornby expanderar väljer även lågprisvaruhusen att ta en bit av markkakan. Nyaste tillskottet på lågprismarknaden är företaget Pris1 som slog upp dörrarna under torsdagen.

Butikschef Peter Östberg tror att Pris1 kommer att falla Linköpingsborna i smaken.

Butikschef Peter Östberg tror att Pris1 kommer att falla Linköpingsborna i smaken.

Foto:

Linköping2012-12-01 05:07


Lokalerna sträcker sig över drygt 3000 kvadratmeter och varorna ligger i pallar som står uppradade bredvid varandra. Det är en klassisk lågprisaffär som har tagit plats på Tornbyområdet.
- Man kan säga att vi driver en slags loppishandel. Tanken är att vi ska bli som ett min Ullared. Det vi säljer är överskottsprylar som håller god kvalitet fast till ett lägre pris, säger Thomas Jensen, delägare Pris1.

På pall
Varje affär behöver inriktning, så även denna som riktar fokus mot heminredning och lekavdelning. Utöver det utbudet finns även bland annat kläder, godis, hygienartiklar och mat. Dock inga färskvaror men däremot mängder av stapelvaror. Under öppningsdagen var det hårt kundtryck och Thomas Jansen är inte orolig över framtiden.
- Det är ont om lågprisvaruhus i Sverige rent generellt. Däremot tror jag att det finns ett uppdämt behov av lågprisaffär. Jag menar, vem vill inte handla billigt, undrar han retoriskt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om