Lämnade dörren öppen - vaknade av inbrottstjuven

Det har varit en hel del att gör för polisen i Östergötland. Under lördagskvällen och söndagsnatten registrerades 140 händelser där fyra personer blev gripna för brott, 24 personer omhändertagna för berusning och ordningsstörning.

Linköping2017-01-16 14:10

Klockan 22:27 tänkte en polispatrull stoppa en personbil på Krematorievägen i Norrköping men föraren i bilen vägrade dock att stanna utan försökte köra ifrån polisen. Efter ett kort förföljande blev det dock stopp och två personer kunde gripas. De misstänktes för tillgrepp av den personbil de åkte i. De båda misstänkta männen är födda 1996 respektive 1997 och är hemmahörande i Norrköping.

Strax efter midnatt blev polisen kallade till en lägenhet i Norrköping på grund av misshandel. En man, född 1971, greps misstänkt för misshandel mot en kvinna vilken han har en relation med.

Klockan 02:47 anmäldes en stöld ur en lägenhet. En lägenhetsinnehavare vaknade av något ljud inne i bostaden. Hon fick se ryggtavlan på en person som snabbt lämnade lägenheten. Det visade sig att hon hade glömt att låsa sin lägenhetsdörr varför gärningsmannen kunde ta sig in i bostaden. Tillgrepp av två mobiltelefoner.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om