Langare gripen - hade knark i bostaden

Det var när polisen visiterade en man som man upptäckte att denna hade en del narkotika på sig varpå man gjorde en husrannsakan i dennes lägenhet och där hittade mer narkotika och i sådana mängder så man kan misstänka att han tänkt sälja dem vidare.

Linköping2016-03-30 14:45

Det var under tisdagens kväll som polisen skulle ta med en man till polisstationen för att där ta sig en närmare titt på honom. När man visiterade honom så hittade man en del narkotika hos mannen. Därför beslöt man sig för att ta en närmare titt på hans bostad i Skäggetorp och begärde att få göra en husrannsakan. Väl inne i lägenheten fann man narkotika i sådana mängder att det fanns fog för att misstänka att han haft för avsikt att sälja narkotikan vidare.

- Det är visserligen ett normalgradsbrott men narkotikan var förpackad och förvarad på ett sådant sätt att det fanns god anledning att misstänka att han tänk sig att sälja den vidare, berättar Maria Åhlund, utredningsbefäl vid Linköpingspolisen och fortsätter med att mannen för närvarande sitter anhållen för just narkotikainnehav i överlåtelsesyfte och att det troligen finns fog för att begära mannen häktad men det är upp till åklagaren att ta beslut om.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om