Leos Lekland expanderar

Just nu pågår en större utbyggnad av LeoŽs Leklands lokaler i Tornby. Företaget har haft en bra start och fortsätter satsningen i Linköping med att bygga ut lokalerna. Det kommer att bli fler lekattraktioner och lekytan kommer efter utbyggnaden att vara 10 000 kvadratmeter.

Här pågår ombyggnad där den här attraktionen kommer att finnas  i Linköping, Uppsala och Västerås. Den kommer även finnas i nyetableringarna i Jönköping och Täby.

Här pågår ombyggnad där den här attraktionen kommer att finnas i Linköping, Uppsala och Västerås. Den kommer även finnas i nyetableringarna i Jönköping och Täby.

Foto:

Linköping2014-05-05 06:53


I maj öppnar LeoŽs Lekland även i Jönköping på Solåsen och man bygger också sitt största lekland i Täby. Anläggningen i Täby beräknas vara klar i början av oktober 2014.
Ett helt nytt äventyrskvarter börjar nu växa fram i Tornby handelscentrum.

Lekfullt kvarter
Den 16 maj öppnar en ny upplevelseanläggning i form av Prison Island och de får alltså ett utbyggt lekland som granne.
Glädjen och leklustan är inte att ta miste på när barn och vuxna besöker LeoŽs Lekland. En familj kan inte bara slå ihjäl några timmar i olika lekattraktioner utan de kan även få i sig lite käk.
- Vi har haft öppet sedan den 25 oktober och det har gått riktigt bra för oss sedan dess. Nu bygger vi ut med nya attraktioner och då blir det ju inte sämre, säger Rebecka Fälldin som är ansvarig för anläggningen i Linköping.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om