Linköping City fortsätter mot toppen

Med två nya toppspelare i laget och avancemang till fotbollens division två så ser framtiden bra ut för storsatsande Linköping City. Sportchefen Michel Aldemir är hoppfull inför kommande säsong.

Khalid Neshati, Christoffer Carlsson och Michel Aldemir är verksamhetsansvarig, spelare och sportchef i Linköping City. Foto: Tommy Pettersson

Khalid Neshati, Christoffer Carlsson och Michel Aldemir är verksamhetsansvarig, spelare och sportchef i Linköping City. Foto: Tommy Pettersson

Foto:

Linköping2013-12-28 05:05


Det är visserligen grått och mulet när Linköping City bjuder in till pressträff med anledning av att man värvat toppspelarna Christoffer Carlsson och Johan Magnusson och nu gjort laget än starkare.
- Vi var överlägsna i division tre där vi bara förlorade en gång och vann med hela 61 poäng vilket är något av svenska rekord, säger den glade sportchefen och fortsätter.

Linköping mot toppen
- Vi fortsätter att satsa så att Linköping äntligen ska få ett fotbollslag i den absoluta toppen. Det tycker jag staden är värd och det tycker jag Linköpingsborna är värda.
Vi har inga jättehögar med pengar men genom att vara smarta och genom våra sponsorer så har vi kunnat göra dessa två värvningar.
Ute på planen trixar Christoffer Carlsson med bollen och som vanligt ser det både lätt och självklart ut.
Christoffers klubb är Åtvidaberg men nu gör han en nystart i Linköping City.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om