Linköping City fortsätter satsa

Fotbollslaget Linköping City fortsätter sin offensiva vandring mot toppen och har nu gjort klart med ny tränare efter det att Giles Stille slutat. In kliver istället välkände tränaren Andreas Thomsson med meriter från både ÅFF och Öster.

Khalid Neshati, verkshamhetsansvarig,Paul Lindvall, kommnalråd, Andreas Thomsson, ny tränare och Michel Aldemir, sportchef i Linköping City ser fram mot ett nytt fotbollsår.

Khalid Neshati, verkshamhetsansvarig,Paul Lindvall, kommnalråd, Andreas Thomsson, ny tränare och Michel Aldemir, sportchef i Linköping City ser fram mot ett nytt fotbollsår.

Foto:

Linköping2014-01-08 07:41


Thomsson fick nyligen sparken från Öster men har med stor framgång tränat ÅFF. Han har även meriter från LFF.
Detta är bara en liten del av den satsning som Linköping City nu gör. I mellandagarna presterades de två spelarna Christoffer Carlsson och Johan Magnusson och nu går man alltså vidare med en riktig toppvärvning i form av tränaren Andreas Thomsson. Man har även värvat Huskvarna FF:s målvakt Robin Ahlberg.

Fortsätta satsningen
- Det är verkligen jätteroligt att kunna få med Andreas Thomsson som vår tränare och fortsätta den satsning och det arbete som började med förra tränaren Giles Stille. Andreas kommer att bli en verklig tillgång för oss, säger en Michel Aldemir, sportchef och ser väldigt nöjd ut. Bitarna började falla på plats här runt jul när jag blev ledig, berättar ämnet för dagen, Andreas Thomsson och fortsätter.
- Det passade mig väldigt bra att börja i Linköping City nu när jag blev ledig så att säga och jag känner väl till laget och är imponerad av den satsning som görs här i Linköping. Min styrka som tränare ligger nog på det planet att jag är intresserad av helheten och få alla bitar på plats.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om