Linköping och Västervik i samarbete

Nu går Linköpingsbolaget Utsikt Bredband in i ett omfattande samarbete med Västervik Miljö & Energi för att möta behov och utmaningar Utsikt på bredbandsmarknaden i regionen.

Linköping2015-02-05 07:56

Utbyggnaden av Bredband är inne i ett expansivt läge med ökad efterfråga av fiberanslutning till bostäder och företag.

Snabb digitalisering
I både i tätorter och på landsbygd går utvecklingen snabbt och behoven av snabba digitala förbindelser okar därför sluter nu de båda bolagen ett brett samarbetsavtal.
- Bredbandsområdet kommer att utvecklas kraftigt i framtiden. Nya produkter och tjänster kommer att ställa nya krav på framtidens nätägare.

Olika och lika
Samarbetsavtalet vi tecknat ger oss nu förutsättningar att möta framtidens utmaningar tillsammans, säger Jörgen Svärdh vd på Utsikt Bredband.
Både Utsikt bredband och Västervik Miljö & Energi storsatsar på att bygga ut sina fibernät för att möta kundernas efterfrågan.
Verksamheterna är lika varandra i många avseenden men det finns även områden där man är olika och har skilda förutsättningar inom respektive geografiska område.
- Vi har flera framgångsrika samarbeten med Tekniska verken-koncernen så det känns helt naturligt att fördjupa samarbetet mellan de båda bredbandsverksamheterna, säger Per Allerth vd för Västervik Miljö & Energi.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om