Lokala råvaror i Tannefors

Lokala råvaror och hemgjorda delikatesser i långa banor. Kräftor, hummer och inlagd sill. Allfisk har det mesta för den som tycker om mat från insjö och hav.

Lotta Edén har kul på jobbet och gillar att det syns.

Lotta Edén har kul på jobbet och gillar att det syns.

Foto:

Linköping2013-09-23 06:42


Redan när man kliver in i fiskbutiken känner man igen sig och slås av den välkomnande stämningen.
Ägarinnan Lotta Edén är ett solsken som smittar av sig och när hon säger att de har roligt på jobbet så känner man av det direkt.
Själva fiskdisken är full av delikatesser som hummer, krabba och ostron. Om man får tro affärsinnehavarinnan själv så vet hennes kunder vad de vill ha och de betalar gärna för fina råvaror.

Mest stamkunder
- De allra flesta som kommer in här i butiken är stamkunder. Jag skulle vilja påstå att så många som upp till 90 procent är kunder vi känner igen.
Matlagningsprogrammen på TV har gjort att folk frågar och att många är ganska kunniga också vilket är kul. Sedan tycker jag att det är ganska lätt att lyckas laga till fisk och har man slut på idéer så hjälper vi gärna till med både råd och recept, säger Lotta och sveper med handen över disken där så gott som allt är gjort på plats. Röror, räkbomber, sillen, kräftorna, humrarna och allt det goda är pinfärskt och tilllagas varje morgon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om