Man dog i trafikolycka

Strax efter midnatt i onsdagsnatt inträffade en singelolycka med en personbil på Tornbyvägen i Linköping. Bilen har körts rakt över en refug och in i en stolpe. Föraren och passageraren fördes med ambulans till sjukhuset. Föraren avled senare av skadorna.

Linköping2014-01-02 07:55

Den 26-årige mannen omkom i samband med trafikolyckan på Tornbyvägen igår. Passageraren en man i 30-årsåldern drabbades inte av livshotande skador.

Misstänkt rattfylleri i Ljungsbro
En anmälare ringer på nyårsdagen och berättar att en bil har kört på en stolpe i Ljungsbro. När en polispatrull kommer till platsen kontrollerar de föraren. Då uppstår misstanke om rattfylleri. Föraren tas med för provtagning.
Under Nyårsnatten har polismyndigheten i Östergötland hanterat 185 stycken incidenter. Fyra personer har gripits för brott och 39 personer har omhändertagits för fylleri och 7 personer har varit omhändertagna för kroppsbesiktning vid misstanke om rattfylleri alt narkotikabrott, eget bruk. Klockan 23.43 tisdagskväll Drottninggatan i Motala blev en kvinna misshandlad i nära relation mannen greps och ärendet kommer att överlämnas till åklagare för beslut.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om