Man inlåst i bagageutrymme

Under natten mellan lördag och söndag har 115 ärenden hanterats hos polismyndigheten i Östergötland. Två personer greps och 21 personer omhändertogs. Det mest spektakulära som inträffade var när en person ringde från bagageluckan i en bil till polisen och frågade var han var någonstans.

Linköping2013-09-02 08:05

En person greps strax efter 23.00 på Nygatan i Norrköping misstänkt för två fall av misshandel, varav en i relation. Blodvite har uppstått på båda målsägandena men skadorna var inte av den omfattningen att de behövde uppsöka sjukhus. Den gripne mannen som är född 1964 lades in för tillnyktring och hördes senare under söndagsförmiddagen. Målsägandena är födda 1966 respektive 1977.

Flaggstångsbrott
En person greps 23.40 på Jakobstorpsvägen i Ljungsbro. Mannen som är född 1973 har enligt uppgift tryckt en fasadflaggstång mot den kvinliga målsägandens hals vilket orsakade smärta och andningsbesvär. Inga synliga skador och ingen sjukhusvård behövdes dock. Mannen är inlagd för tillnyktring och kommer att förhöras under söndagsförmiddagen.
Som kuriosa kan nämnas att polisen klockan 02.32 fick samtal från en 20-årig man som uppgav att han vaknat upp och var inlåst i bagageutrymmet på en bil någonstans i Finspång. Efter knappt en timma lyckades polisen identifiera bilen och befria mannen. Mannen som var påverkad hade ingen aning om hur han hamnat i bagageutrymmet. Polisen misstänker dock inget brott.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om